EPK | Senaste Releasen

Kommer du ihåg din första crush?

Release 26 November 2021

Artist Linnea Andersson Låtskrivare/Songwriter Ditte Lindbom Producent/Producer Ditte Lindbom Mastring/Mastering Fascination Street Studios Label Artistia Records Foto/Photo Sandra Engstedt Skivomslag/Cover Art Artistia

17-åriga Linnea Andersson från Blekinge singel-aktuell med "Say U Love Me 2"

Att sprida glädje och ge andra en positiv feeling är vad energipillret Linnea tycker är meningen med sin musik.

Artisten Linnea Andersson född 2004 från Bräkne-Hoby i Blekinge är aktuell med nya singel releasen ”Say U Love Me 2” med release den 26 November 2021. Singeln som handlar om en crush andas ungdomlighet och en feeling av first love och attraction. Linnea släpper än en gång en låt full av energi, sväng och beat ihop med sitt signifikativa och fylliga ”harmonic” popsound där Linneas moderna röst-id ligger i fokus.

Singelaktuell Linnea Andersson

Linnea berättar

"Jag drömde om att han skulle bli min!

Min första crush var en kille som jag tyckte var jättesnygg. Vi hade precis börjat högstadiet och gick i samma årskurs.

Vi hade gemensamma vänner så jag såg honom ibland i korridoren. Men när jag träffade på honom kunde jag ABSOLUT inte prata! Jag stod tyst som en mus i ett hörn och fick vi ögonkontakt blev jag röd som en tomat i ansiktet! 

Det allra bästa med honom va ju att han spelade gitarr!

Han va inte blyg utan vågade prata med alla. Dessutom va han jättesnäll och mysig som människa. När jag till slut vågade prata med honom tog det aldrig slut. Nervöst bubblade säkert 1000 ord ut ur min mun innan jag, efter vad som kändes som en evighet, kunde sansa mig och bete mig normalt! En första crush glömmer man aldrig. Minns du din?

TV-Talangen som vann P4 Nästa och måste ha ett gäng bullar i frysen!

När scenvana Linnea kammade hem vinsten i P4 Nästa 2020 hade hon redan hunnit delta i TV-programmet Talang.

Med pandemi-låten ”Lights On Life” blev det vinst för Linnea i lokalfinalen av P4 Nästa under 2020. En radiokanal där Linneas musik spelats flitigt sedan singeln ”Dance Dance Dance” (2017) låg 1:a på topplistan i hela 13 veckor! Efter att redan som 3-åring vetat vad hon ville kombinerar Linnea idag sitt indoendent artisteri med ett aktivt dansande där Linnea sedan många år är en rutinerad tävlingsdansare i disco. På fritiden gillar Linnea att baka, och att ha ett lager bullar i frysen är A och O!

Om releasen i media

Populära musikbloggen Popmusik skriver artikel om Linnea Andersson och releasen av singeln ”Say U Love Me 2” den 26 November 2021. 

Från och med vecka 50 är Linnea Andersson utmanare i P4 Blekinges topplista med singeln ”Say U Love Me 2”.

Kontakt

info@linneaandersson.com

Press

Ladda ned pressbilder

17-åriga Linnea från Blekinge singel-aktuell med "Say U Love Me 2"

17-åriga artisten Linnea Andersson från Bräkne-Hoby i Blekinge är aktuell med nya singel releasen ”Say U Love Me 2” med release den 26 November 2021. Singeln som handlar om en crush andas ungdomlighet och en feeling av first love och attraction. Linnea har än en gång släppt en låt full av energi, sväng och beat ihop med sitt signifikativa och fylliga ”harmonic” popsound där Linneas moderna röst-id ligger i fokus.